به گزارش گلستان ما، فرشته روحافزا در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: کودکهمسری یعنی اینکه فرد زیر سن 13 سال ازدواج کند، اما قانون ما اجازه نمیدهد که دختران زیر سن 13 سال و پسران زیر سن 15 سال ازدواج کنند لذا این عنوان اصلا یک دروغ بزرگ است و عدهای جهت بهرهبردای در راستای اهداف خاص سیاسیشان، این واژه را مکرر مورد استفاده قرار میدهند.
وی با بیان اینکه ما در کشور چیزی تحت عنوان کودکهمسری نداریم، اظهار داشت: نمیگویم اصلا اتفاق نمیافتد اما شاید کسانی که در کل کشور زیر سن 13 سال ازدواج کرده باشند تنها چند مورد معدود باشند که در برخی مناطق خیلی سنتی رخ میدهد که البته باید با آنها هم مقابله شود؛ بدیهی است که هیچ کس موافق نیست که دختری در سن بچگی به زور ازدواج کند و این موضع ما است.
مصوبین سند 2030 اضمحلال خانواده را به جای توانمندسازی زنان قالب می کنند
معاون شورای فرهنگی-اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: عدهای به هر نحوی سعی میکنند این موضوع را بزرگ جلوه دهند و با اهدافی خاص به آن دامن میزنند، این در حالی است که در حوزههای مهم مربوط به زنان مشکلات جدی وجود دارد و آنها که ادعا دارند هیچگاه به این مسائل مهم توجهی نمیکنند؛ به عنوان مثال در حوزه زنان مرخصی زایمان بانوان موضوع مهمی است که نیاز به توجه دارد.
روحافزا ادامه داد: یا مثلا حدود 10 میلیون دختر مجرد تا سن 29 سال داریم، نرخ باروری در کشور ما با مشکل روبرو است، مسئله اشتغال با مشکل روبرو است؛ خانواده، بحث طلاق، اعتیاد و مسائلی از این قبیل در کشور وجود دارد، اما این افراد این مسائل واقعی را رها کردهاند و چند ازدواج خاص که در سن پایین صورت میگیرد را برجسته کردهاند.
وی اضافه کرد: آیا کسی میداند آمار طلاق به دلیل اختلاط چقدر است و آیا اصلا کسی تا بحال راجع به آن حرف زده است و کسی گفته چقدر طلاقهای ما به اختلاط زن و مرد ربط دارد؟ آیا کسی گفته فضای مجازی چه نقشی در بالا بردن نرخ طلاق دارد؟ در مورد مسائلی به این اهمیت سخنی نمیگویند و به آن توجهی نمیکنند، اما با اهدافی خاص به مسائلی که اصلا وجود ندارد دامن میزنند.
این کارشناس خانواده تصریح کرد: این افراد که خود را حامی حقوق زنان و جوانان معرفی میکنند، چطور نسبت به عدم اجرای قانون تسهیل ازدواج –که اجرای آن میتواند بخش قابل توجهی از مشکلات را حل کند- اعتراض و موضعی ندارند، اما به مسائلی که هیچگاه دغدغه اصلی و عمومی بانوان نیست دامن میزنند؛ آیا واقعا مسئله بانوان، دوچرخهسواری و رفتن به ورزشگاه است؟!
مدعیان حقوق زنان پاسخ دهند؛ بودجه قانون تسهیل ازدواج چه شد؟
روحافزا با انتقاد از عدم اجرای قانون تسهیل ازدواج، تأکید کرد: 14 سال است که قانون تسهیل ازدواج جوانان در مجلس تصویب شده است و بودجه دارد اما خبری از اجرای آن نیست؛ اصلا باید جواب بدهند که بودجه مربوط به این قانون چی شده است.
وی درباره اهداف پشت پرده این جنجالها هم عنوان کرد: دنبال اجرایی کردن بند 5 سند 2030 هستند و جنجالها و هیاهوهایی هم که صورت میگیرد با همین هدف است؛ چرا که آنهایی که سند 2030 را تصویب کردند حال در پی اجرایی کردن آن هستند تا بله قربانگوییشان را انجام داده باشند.
مجلس و دولت آنقدری که دنبال منویات غربی هستند، به مصالح کشور بی توجه اند
معاون شورای فرهنگی-اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: متأسفانه اینقدر که دولت و حتی مجلس ما دنبال این هستند که منویات غربیها را برآورده کنند، دنبال مصالح مردم کشور خودمان نیستند، که اگر این میزان انگیزه را برای حل و فصل مشکلات واقعی مردم داشتند، الان در شرایط بسیار بهتری قرار داشتیم.
روحافزا خاطرنشان کرد: توانمندسازی زنان واژه بسیار زیبایی است، اما چیزی که آنها در سند 2030 دنبال آن هستند، مطلب دیگری است که بیش از هر چیز اضمحلال بنیان خانواده را هدف گرفته است.
وی اضافه کرد: آنها در پی این هستند تا سبک زندگی مردم ایران را هم سبک زندگی غربی کنند و همان چیزی که در خانوادههای غربی دارد پیاده میشود در اینجا هم پیاده کنند؛ چرا که آنها میدانند که حججی و احمدیروشنها از خانوادههایی با بنیان مستحکم بیرون میآیند، لذا اگر بتوانند بنینان خانواده را بزنند به اهدافشان رسیدهاند.
انتهای پیام/
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد